De expertise van Belisol gaat een leven lang mee.
windows Meer informatie? Neem contact op met ons
Nu snel online offerte

Belisol kunststof kozijnen Den Bosch

Stijlvolle Belisol kunststof kozijnen Den Bosch (PVC)

Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen heel stijlvol. In wit, in kleur, met houtnerf, volledig glad of in houtimitatie.

Filmpje kunststof kozijnen:

De gladdeafwerking is sober en interegreert gemakkelijk. De houtimitaties in het Belisol-gamma zijn verkrijgbaar in klassieke houttinten zoals ebben, mahonie, goudeiken, licht en donkereiken. Door hun nerfstructuur en kleur zijn ze moeilijk van de natuurlijke versies te onderscheiden. U kunt ook opteren voor kozijnen die het uiterlijk hebben van geschilderd hout in ontelbare kleuren. Wat denkt u van karaktervol wijnrood of koel staalblauw?

Belisol Den Bosch heeft verschillende profielen in haar programma; Prestige, Prestige blokkozijn, Luna en Renaissance. Door speciale sierlijsten of bijpassende moulures creeërt u retrokozijnen, een tijdloos moderne of een luxueuze nostalgische look. Het spreekt voor zich dat u ook hier meerdere kleuren kunt combineren voor binnen-en buitenzijde.

Raam en deurkrukken zijn standaard inbegrepen, maar u kunt altijd opteren uit een ruim aanbod alternatieven waardoor u compleet in lijn blijft met de door u gekozen kunsstof kozijnen en deuren. Kortom voor iedere stijl is er een prachtige oplossing te vinden.

Uiteraard kunnen wij u nog veel meer vertellen over onze kwalitatief zeer goede kunststof kozijnen. Neem daarom gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Alle voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje: kunstof kozijnen Den Bosch.

Belisol Den Bosch

Jagersheuvelstraat 2c
5222 BJ Den Bosch
T- 073 5030800
F- 073 5030909
brabant@belisol.com

Meer informatie over kunststof kozijnen van Belisol vindt u op onze corporate website: www.belisol.nl/kunststof-kozijnen

 

Voorbeelden

Vrijblijvende offerte

Met plezier maakt Belisol een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact op voor een informatieaanvraag
facebook linkedin contact